skip to content

Nieuws, veranderingen, vacatures, komende gebeurtenissen

Actuele zaken

Vacature docent homeopathie

Wij zoeken voor ons uibreiding van ons docententeam een, bij voorkeur ervaren, docent homeopathie vakken.

Lees verder
Vacature docent psychologie/orthopedagogie

Wij zoeken een docent psychologie/orthopedagogie voor het geven van het vak ontwikkelingspsychologie.

Lees verder
Vacature medewerker organisatie nascholingen

Wij zoeken voor onze Academie een medewerker voor de oranisatie van de nascholingen voor afgestudeerde homeopaten.​​​​​​​

Lees verder
Vacature back-office medewerker

 Wij zoeken een backoffice medewerker voor ondersteuning van de organisatie.

Lees verder
Van 6 naar 5 jaar

Per 1 augustus 2021 zijn we van 6 naar 5 jaar gegaan met de opleiding. Je kunt nu in 5 jaar studeren een homeopaat zijn met een MBK diploma én erkenning door de belangrijkste vakvereniging: de NVKH (ook andere vakverenigingen trouwens). Dat betekent dat je patiënten in aanmerking komen voor vergoeding van je consulten vanuit de aanvullende verzekeringen.

We konden naar 5 jaar door 1 dag per jaar meer te gaan lesgeven én de 2 dagen dat we half lesgaven (voor de kerst en voor de zomervakantie) helemaal les te gaan geven. Dat leverde voldoende contacturen op om het één jaar snller te doen.

 

Academie voor Klassieke Homeopathie Coöperatie U.A.

Met ingang van 1-8-2018 is de Academie van rechtsvorm veranderd. Vanuit de eenmanszaak van directeur Franc Müller zijn we met het gehele managementteam (MT) over gegaan naar een Coöperatie U.A. 

Dit heeft als grote voordeel dat de opleiding ten alle tijden door kan gaan, ook bij het wisselen van directeur. We zijn heel blij met deze stap de voortgang van de Academie te kunnen waarborgen. Daarnaast waren we met het MT al een gelijkvloerse organisatie. Dus daarin verandert er niet veel. Ook voor de studenten heeft dit verder geen consequenties. 

Het MT dankt Franc heel hartelijk voor het al die jaren goed leiden van de Academie.

Homeopathie.nl

 Een zeer informatieve website over homeopathie. Met wetenschappelijk onderzoek, weerleggen van misverstanden, en voor oordelen.

www.homeopathie.nl

Up