skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

Elk jaar organiseren we een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben. We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor dit jaar en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. Kijk of er een dag tussen zit die jou aanspreekt. In principe worden alle nascholing live gegeven, niet online. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de omschrijving.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste van onze bij/nascholingen op de hoogte.

! Kies eerst alle nascholingen die u wilt volgen en voeg ze toe aan het winkelwagentje en verstuur dan a.u.b. het formulier in één keer voor allemaal tegelijk!

Overzicht

Fred Elbers: Interculturele communicatie in de homeopathische en natuurgeneeskundige praktijk

Datum : Zaterdag 09-03-2024 - 10:00 uur - 17:00 uur

Locatie : Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle

Drs. Fred Elbers, antropoloog en docent Gezondheidsrecht aan de AvKH, neemt ons een dag lang mee met tal van voorbeelden vanuit interculturele communicatie. Want cultuur is vaak de ontbrekende schakel in de benaderingen van gezondheid en ziekte, zonder dat therapeuten zich hiervan bewust zijn. Hoe kun je luisteren naar de boodschap van je cliënt vanuit een cultuur die jij nog niet kent? Hoe kun je onbevooroordeeld luisteren en waarnemen in deze gepolariseerde samenleving. Wat doe je als je cliënt je iets vertelt waarvan jij je geen enkele voorstelling kunt maken of een grote afkeer van hebt?

Zowel voor homeopaten als natuurgeneeskundigen.

Accreditatie NVKH: OH, NWP 4 punten medisch.

Meer informatie en inschrijven

Resie Moonen: Auto-immuunziektes en Lanthaniden

Datum : 08-06-2024 - 10:00 - 17:00 uur

Locatie : Landstede, Dokterspad 1, 8025 AW Zwolle

Resie Moonen, arts-homeopaat, heeft al vele nascholingen op de AvKH verzorgd. Nog steeds is een ieder enthousiast over haar inspirerende manier van overdracht. Je blijft geboeid tot de laatste minuut. Haar kennis en enthousiasme over de Lanthanides wil ze graag met ons delen. Accreditatie: 50% medisch en 50% homoepathie.

Meer informatie en inschrijven

Rajan Sankaran, Schema 2.0 & Superclasses in Homeopathy

Datum : 19 & 20 oktober 2024 - 10:00 uur tot 17:00 uur

Locatie : AvKH Dokterspad 2 8025 AW Zwolle

 

Rajan Sankaran met Schema 2.0 en Superclasses in Homeopathy vervolg.

Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober 2024 gaan we de verdieping in van zijn "Schema 2.0" en de "Superclasses in Homeopathy", Hierin wordt het hele systeem wat Rajan Sankaran in zijn meer dan 40-jarige praktijk als klassiek homeopaat ontwikkeld en verfijnd beschreven en gaan we van daaruit heel veel casuïstiek behandelen.

 

English version:

Rajan Sankaran with Schema 2.0 and Superclasses in Homeopathy sequel.

On Saturday 19 and Sunday 20 October 2024 we will delve deeper into his "Scheme 2.0" and the "Superclasses in Homeopathy", in which the entire system that Rajan Sankaran developed and refined in his more than 40 years of practice as a classical homeopath is described. and from there we will discuss a lot of case studies.

Meer informatie en inschrijven

Resie Moonen: Palliatieve zorg met homeopathie

Datum : 21-03-2025 - 14:30 - 21:30 uur - Let op! een vrijdag in 2025!

Locatie : Landstede, Dokterspad 1, 8025 AW Zwolle

Vrijdag 21 maart 2025: Nogmaals Resie Moonen met een vervolg op de nascholingsdag van november 2023:  "Palliatieve Zorg in en met homeopathie". 50% medisch en 50% homeopathie.

 

 

Meer informatie en inschrijven

Up