skip to content

Ervaringen

Hieronder kun je lezen hoe verschilldende deelnemers en sprekers de nascholingen bij ons ervaren hebben.

Rosina Sonnenschmidt: Ik vond het ook een buitenkans om deel te nemen. Voor mij de reden om te kiezen voor de masterclass.

Dank je voor je informatie en het testimonial van Rosina. Ik vond het ook een buitenkans om deel te nemen. Voor mij de reden om te kiezen voor de masterclass. Hartelijke groet, J.B.

Rosina Sonnenschmidt: Enorm bedankt voor deze topdagen
Voor het eerst was ik op jullie Academie, maar het klopt echt wat Rosina zegt. Het is een bijzondere school, want ik heb nu al heel wat jaartjes mee gemaakt, maar deze school is: perfect! Dat wil ik wel even zeggen. Enorm bedankt voor deze topdagen. Hartelijke groet, P.d.B.

Rosina Sonnenschmidt: Daar zou ik ook stil van worden
Daar zou ik ook stil van worden..... wat een mooie woorden! K.H.

Rosina Sonnenschmidt: De AvKH heeft dit goed en fijn georganiseerd
Wat een prachtig en geheel terecht compliment! De Academie heeft het heel goed en liefdevol georganiseerd! Ook dank van mij, hartelijke groet, J.V.

Rosina Sonnenschmidt: Fijn weekend
Wat een lief bericht van haar. Het was ook een heel fijn weekend! Met vriendelijke groet, E.H.

Rosina Sonnenschmidt: Nog nooit zo enthousiast
Wat leuk om te lezen. Ik kreeg van het thuisfront te horen dat ik nog nooit zo enthousiast van een scholingsdag was thuisgekomen. Met groet, J.T.

Rosina Sonnenschmidt: Geweldig mooi
Wat geweldig mooi! Mijn comlimenten dan weer aan jullie als Team AvKH. Jullie zaaien, faciliteren en leven dit voor   ???? 
Ik ben er trots op daar een klein onderdeel van te zijn. Dank je wel. C.

Rosina Sonnenschmidt: Mooi en waardig

Ja mooi, wat een waardigheid, humor, kwaliteit en professionaliteit straalt deze vrouw uit. De dank aan jullie als Academie is op zijn plaats. Heel verfrissend dat het zo proffesioneel en zo prettig geregeld en verzorgd door jullie. Welverdiende pluim van Rosina en zij kan het weten.  ????. Hartelijke groeten, I.B.

Rosina Sonnenschmidt testemonial

Rosnia schreef dit voor ons.  Testimonial_Rosina.pdf

Up