skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de AvKH

Elk jaar organiseert de Academie voor Klassieke Homeopathie een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben.

We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor 2022, maar ook voor 2023 en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. 

Sinds de Corona periode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/0of cursussen. Het doel is steeds om u in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is vermelden we dat expliciet. Anders is er alleen een mogelikheid de nascholing of cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven, indien we bieden anbieden of u live of webinar wilt. De masterclass holistische tumortherapie is volgeboekt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Gemmo-therapie online met Nancy Popieul

Datum6 en 13 oktober
Tijd10.00 - 17.00
LocatieAlleen online: dus thuis bij jou.
DocentNancy Popieul
Kosten€ 120,-. Studenten betalen € 75,-
AccreditatieNVKH (homeopathie overig), NWP is aangevraagd

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Nancy Popieul BSc zette haar eerste stappen in de wereld van natuurgeneeskunde uit nieuwsgierigheid naar de samenhang van het leven. Vanuit die honger naar kennis begon zij met het volgen van diverse opleidingen.

Al meer dan 25 jaar deelt zij haar kennis dankzij de combinatie van haar werk als therapeute en docent waarin ze anderen helpt bij het begrijpen van gezondheid. 

Nancy heeft veel ervaring met het geven van online-cursussen. Inmiddels weten wij dat ze je goed bij de les houdt. 

Ze heeft een cursus/werkboek gemaakt voor deze online cursus die je later als naslagwerk kunt gebruiken. Zie het als een combinatie van Materia Medica en een repertorium. 

Na afloop ben je in staat om op een veilige en correcte wijze Gemmo in te zetten. 

 

Up