skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

Elk jaar organiseren we een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben. ​​​​​​​We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor 2022, maar ook voor 2023 en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn.
Sinds de Corona periode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/of cursussen. Het doel is steeds om u in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is vermelden we dat expliciet. Anders is er alleen de mogelijkheid de nascholing of cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven of u live of webinar wil (mits dit voor deze nascholing vermeld staat).
De masterclass holistische tumortherapie is volgeboekt.
​​​​​​​Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste van onze bij/nascholingen op de hoogte.

Gezondheidsrecht in de praktijk

Datum26 november 2022
Tijd10.00 - 17.00 uur. Inloop vanaf 09.30 uur.
LocatieDokterspad 2, 8025 AW in Zwolle (geen webinar)
DocentJolande Velgersdijk en Fred Elbers
Kosten€ 75,-. Studenten van welke opleiding dan ook betalen € 50,-
AccreditatieNVKH, NWP

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

We besteden aandacht aan persoonlijke belevingen, aan medisch-ethische uitgangspunten en aan gezondheidsrechtelijke gereedschappen.

Het gaat een leuke en interactieve dag worden met Fred Elbers, jurist gezondheidsrecht en Jolande Velgersdijk, klassiek homeopathe/docente die ons meenemen in de vertaling van wetten en regels naar onze dagelijkse praktijk. Wat is een klacht en hoe voorkom je die? De rol van de NVKH en Balens. 


Dit is de nascholing die je hoopt nooit te gebruiken en daarom is het in de vorm die we aanbieden zo belangrijk om te volgen. 

Up