skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de AvKH

Elk jaar organiseert de Academie voor Klassieke Homeopathie een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben.

We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor 2022, maar ook voor 2023 en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. 

Sinds de Corona periode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/0of cursussen. Het doel is steeds om u in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is vermelden we dat expliciet. Anders is er alleen een mogelikheid de nascholing of cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven, indien we bieden anbieden of u live of webinar wilt. De masterclass holistische tumortherapie is volgeboekt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Juglen Zwaan over voeding bij kanker

Datum24 september
Tijd10.00 - 17.00 uur
LocatieAVKH Dokterspad 2 in Zwolle (geen webinar)
DocentJuglen Zwaan
Kosten€ 105,- voor alle deelnemers
AccreditatieNVKH (overige in aanvraag)

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Wat is de invloed van een keto-dieet op kanker en hoe schadelijk is suiker voor de vorming van tumoren? Deze en vele andere vragen komen deze dag aan bod om zo jouw patient een eerste goede advies te geven. Zoals altijd is er naast theorie veel aandacht voor de praktijk waar wij homeopaten mee te maken hebben. 

Let op! Deze dag is alleen live te volgen bij de AVKH in Zwolle.

 

Zoals bij elke nascholing is er weer een lekkere vegetarische lunch en gezelligheid bij de thee en koffie. 

Up