skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de AvKH

Elk jaar organiseert de Academie voor Klassieke Homeopathie een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben.

We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor 2022, maar ook voor 2023 en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. 

Met de steeds veranderende regels rond Corona is het lastig om op voorhand te bepalen of we fysieke nascholingen mogen geven. We hebben al wel een webinar gehad wat goed ontvangen is. Het doel is om altijd ook live deelnemers bij ons in Zwolle te ontvangen en soms met als extra service een livestream/webinar. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven of u live of webinar wilt. De masterclass holistische tumortherapie is volgeboekt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Masterclass Holistische Tumor Therapie

Datum9 Zaterdagen. Start op 9 oktober 2021, laatste dag 21 januari 2023
Tijd10.00 tot 17.00 uur
LocatieROC Landstede, Dokterspad 2, Zwolle
DocentAndre Ernst, Rosina Sonnenschmidt, Franc Müller, Juglen Zwaan, Vera Novotný
Kosten€ 785,- (twee termijnen € 445,- en € 340,-)
AccreditatieNVKH

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Sorry, de Masterclass is vol. 

We starten de cyclus met het opfrissen van het geheugen: hoe ontstaat kanker vanuit het reguliere standpunt, wat zijn de symptomen en diagnostiek. Er ligt nadruk op de kracht van de menselijke afweersysteem. Na deze inleiding ligt de nadruk op de homeopathie. Welke middelen staan centraal; het nut van standaardprocedures in de individuele behandeling en de rol van nosoden. Daarnaast nodigen we deelnemers uit om kanker vanuit een breder perspectief te bekijken. Hoe staan we als mens in deze maatschappij in dit huidige tijdsgewricht. Het psychische aspect komt zeker aan bod; veerkracht, biografie conflicten, eigen regie zijn kernwoorden daarin.

De vijf docenten gaan allemaal vanuit hun eigen expertise een onderwerp rondom het thema kanker behandelen. 

Wil je meer weten vraag dan de digitale brochure aan bij: lucas@avkh.nl

Up