skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

Elk jaar organiseren we een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben. We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor dit jaar en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. Kijk of er een dag tussen zit die jou aanspreekt. De masterclass holistische tumortherapie is volgeboekt. In principe worden alle nascholing live gegeven, niet online. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de omschrijving.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste van onze bij/nascholingen op de hoogte.

! Kies eerst alle nascholingen die u wilt volgen en voeg ze toe aan het winkelwagentje en verstuur dan a.u.b. het formulier in één keer voor allemaal tegelijk!


Masterclass Holistische Tumor Therapie

Sorry, de Masterclass is vol. 

We starten de cyclus met het opfrissen van het geheugen: hoe ontstaat kanker vanuit het reguliere standpunt, wat zijn de symptomen en diagnostiek. Er ligt nadruk op de kracht van de menselijke afweersysteem. Na deze inleiding ligt de nadruk op de homeopathie. Welke middelen staan centraal; het nut van standaardprocedures in de individuele behandeling en de rol van nosoden. Daarnaast nodigen we deelnemers uit om kanker vanuit een breder perspectief te bekijken. Hoe staan we als mens in deze maatschappij in dit huidige tijdsgewricht. Het psychische aspect komt zeker aan bod; veerkracht, biografie conflicten, eigen regie zijn kernwoorden daarin.

De vijf docenten gaan allemaal vanuit hun eigen expertise een onderwerp rondom het thema kanker behandelen. 

Wil je meer weten vraag dan de digitale brochure aan bij: lucas@avkh.nl

Datum9 Zaterdagen. Start op 9 oktober 2021, laatste dagen 21 januari 2023 en 11 februari
Tijd10.00 tot 17.00 uur
LocatieDokterspad 2, 8025 AW Zwolle (geen webinar)
DocentAndre Ernst, Rosina Sonnenschmidt, Franc Müller, Juglen Zwaan, Vera Novotný
Kosten€ 785,- (twee termijnen € 445,- en € 340,-)
AccreditatieNVKH

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Aanmelden' om op deze nascholing in te schrijven.

Up