Nascholingen bij de AvKH

Elk jaar organiseert de Academie voor Klassieke Homeopathie een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben.

We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor 2021, maar ook voor 2022 en zelfs al 2023. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. 

Met de huidige regels kunnen we op dit moment nog geen fysieke nascholingen geven. We hebben al wel een webinar gehad wat goed ontvangen is. Als het weer mogelijk is dan gaan we zowel live als met een livestream/webinar deze dagen aanbieden. Bij het betreffende inschrijfformulier kunt u aangeven of u live of webinar wilt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Resie Moonen en Ton Couwenbergh: Fysieke problemen bij zuigelingen, zeer jonge kinderen en adolescenten.

Datum5 en 19 juni 2021
Tijd10.00 tot 17.00. Welkom vanaf 09.30
LocatieZwolle, Dokterspad 2, 8052 AW
DocentResie Moonen en Ton Couwenbergh
Kosten€ 185,- voor twee dagen. Studenten betalen € 155,-.
AccreditatieNVKH en NWP (1 dag homeopathie en 1 dag medisch) AVIG (5+5) . Door NVKH geaccrediteerde nascholingen zijn voor LVNT leden erkend’

Mijn nascholingen

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Resie Moonen zal op de eerste dag direct beginnen met een casus. Vervolgens gaat ze van daaruit verder met de homeopatische kijk op de fysieke problemen bij deze jonge mensen. Omdat we een tweede dag puur medisch ook hebben zal ze geen uitstapje maken naar dat vakgebied. In de middag gaat ze verder met casussen die ze opgeeft waarbij deelnemers in groepje dit moeten uitwerken. Dus neem je Materia Medica en een Repertorium mee!  Aansluitend is de bespreking hiervan.

De tweede dag is een medische dag. Omdat docent Ton Couwenbergh altijd deelnemers uitnodigt om vragen te stellen gaat Dorotee Fleuren hem bijstaan als er homeopatische vragen komen. Een mooi voorbeeld daarvan is het doorkomen van het melkgebit: Wat is dat en wat zijn ‘normale’ klachten daarbij. En weten wij wat daarbij homeopatisch kan helpen. Pluis-niet pluis komt op deze dag zeker aan bod.