skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de Academie voor Klassieke Homeopathie

Elk jaar organiseren we een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben. We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor dit jaar en zelfs al 2025. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. Kijk of er een dag tussen zit die jou aanspreekt. In principe worden alle nascholing live gegeven, niet online. Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld in de omschrijving.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste van onze bij/nascholingen op de hoogte.

! Kies eerst alle nascholingen die u wilt volgen en voeg ze toe aan het winkelwagentje en verstuur dan a.u.b. het formulier in één keer voor allemaal tegelijk!

Hotelovernachting? In hotel Lumen, (achterkant parkeerplaats Academie) kun je met een flinke korting overnachten. Vermeld wel dat jij via de "AvKH" reserveert.

Resie Moonen: Palliatieve zorg met homeopathie

In november 2023 heeft Resie Moonen op de AvKH een dag verzorgd over Palliatieve zorg met homeopathie. Er was zoveel enthousiasme en er waren nog zoveel vragen over en er was nog zoveel casuïstiek wat nog niet besproken was dat er vraag kwam naar een vervolgdag. Resie wilde dat zelf ook heel graag. Deze dag is er op vrijdag 21 maart 2025 van 14.30 tot 21.30 uur. Met mooie en ontroerende voorbeelden, wat een veelvoud aan ondersteuning heeft homeopathie en jij als homeopaat dan dus te bieden. Om een ieder een liefdevol en waardig heengaan te bieden die op de drempel van het leven staat. Liefdevol laten gaan, loslaten. En daarbij ondersteunend kunnen zijn voor zowel diegene die heen mag gaan als diegenen die mogen laten gaan. Het is een proces wat je met elkaar kunt aangaan en waarin homeopathie en jij als homeopaat veel te bieden kan hebben. Een proces waar gelukkig steeds meer aandacht voor komt. Omgaan met de dood. En wat doet het met jou als homeopaat, iemand los laten, laten gaan. Dat alles komt deze dag aan bod.

Ook deze dag is 50% medisch en 50% homeopathie geaccrediteerd.

 

 

Datum21-03-2025
Tijd14:30 - 21:30 uur - Let op! een vrijdag in 2025!
LocatieLandstede, Dokterspad 1, 8025 AW Zwolle
DocentResie Moonen
Kosten€105,00€80,00 voor studenten* homeopathie
AccreditatieNVKH 50% medisch en 50% homeopathie, Avig is aangevraagd
Inclusief koffie, thee en koek en een biologische, vegetarische lunch
* Studenten homeopathie aan alle geaccrediteerde opleidingen in Nederland. Bij aanmelding je opleiding vermelden.

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Aanmelden' om op deze nascholing in te schrijven.

Up