skip to content

Nascholingen

Nascholingen bij de AvKH

Elk jaar organiseert de Academie voor Klassieke Homeopathie een aantal nascholingen en seminars voor klassiek homeopaten.  We proberen steeds interessante sprekers te vinden die een boeiend en leerzaam verhaal te brengen hebben.

We zijn bezig met het organiseren van de nascholingen voor 2022, maar ook voor 2023 en zelfs al 2024. Er zijn een aantal nieuwe nationale en internationale sprekers/homeopaten waarmee we in gesprek zijn. 

Sinds de Corona periode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/0of cursussen. Het doel is steeds om u in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is vermelden we dat expliciet. Anders is er alleen een mogelikheid de nascholing of cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven, indien we bieden anbieden of u live of webinar wilt. De masterclass holistische tumortherapie is volgeboekt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Rosina Sonnenschmidt

Datum26 en 27 maart
Tijd10.00 - 17.00 uur.
LocatieAVKH Dokterspad 2 in Zwolle (geen webinar)
DocentRosina Sonnenschmidt
Kosten€ 210,-
AccreditatieNVKH 100% homeopathie

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

De twee dagen zijn Engelstalig (geen tolk aanwezig) en alleen live te volgen op onze bekende leslocatie in Zwolle. 
Zoals bij elke nascholing is er weer een lekkere vegetarische lunch en gezelligheid bij de thee en koffie. 

Om te overnachten hebben we een deal kunnen sluiten met hotel Lumen, is op 2 minuten loopafstand van de leslocatie Landstede.

Voor twee personen € 95,00 incl ontbijt. Voor een persoon € 79,00 incl. ontbijt Daarnaast een toeslag voor de stadsbelasting van €2,00 p.p.p.n. Bij de reservering dan duidelijk aangeven: AvKH/Landstede.

 

Up