skip to content

Open dagen & cursussen

Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Opgeven

Het systeem hieronder werkt als een webwinkel.
Wanneer je de details van een opendag of cursus bekijkt staat  daar rechts een groene knop "Toevoegen" als je daar op klikt wordt die dag of dagen toegevoegd aan je winkelwagen. Als je alles toegevoegd hebt wat je interssant vindt, kun je "versturen" en krijg je de kans je gegevens in te vullen en zie je precies wat alles kost (staat ook al bij de detailomschrijving). Onderaan de pagina kun je terug naar dit overzicht, of naar het vorige of volgende onderwerp.

Sinds de Coronaperiode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/of cursussen. Het doel is steeds om je in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is, vermelden we dat expliciet. Als het er dus niet bij staat, is er alleen de mogelijkheid de cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kun je aangeven, indien we dat aanbieden, of je live of webinar wilt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Overzicht

Eerste hulp met homeopathie

Datum : Zaterdag 2 en 9 maart 2024 - 10:00 - 17:00

Locatie : Dokterspad 2 Zwolle (geen webinar mogelijkheid)

Wil je niet gelijk een beroepsopleiding volgen, maar wel leren hoe je thuis homeopathie bij eerste hulp situaties kunt toepassen?
Doe dan mee met onze Eerste Hulp met Homeopathie cursus. In 2 zaterdagen leren we je acute situaties, die niet levensbedreigend zijn, maar wel om hulp vragen, met homeopathische geneesmiddelen te verlichten. Je krijgt natuurlijk ook een naslagwerk met allemaal praktische tips. 

Let op deze cursus wordt alleen fysiek in Zwolle gegeven, niet via webinair.

Meer informatie en inschrijven

Open lesdag 31 mei

Datum : 31 mei 2024 - 14.00 - 21.30

Locatie : Dokterspad 2 Zwolle

Vrijdag 31 mei is er vanaf 14.00 tot 21.30 uur een open lesdag met minicollege's. Zo kan je proeven aan het vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen. Deze open dag is altijd zeer inspiratief én gezellig!

Let op alleen fysiek in Zwolle, geen webinar.

Meer informatie en inschrijven

Introductiecursus homeopathie 14 en 21 juni

Datum : 14 juni en 21 juni 2024 (twee maal een vrijdagmiddag én -avond) - 14 juni van 14:00 - 21:30, 21 juni van 14.30 tot 21.30 uur

Locatie : Dokterspad 2, 8025 AW, Zwolle (geen webinar)

Wil je weten hoe het is om homeopathie te studeren, twijfel je nog of de opleiding iets voor jou is? Of wil je meer weten van het vak maar niet gelijk een lange opleiding starten? Doe dan mee aan onze basiscursus/Introductiecursus homeopathie.

Aan de hand van een interessante patiëntencasus laten we je zien welke aspecten er allemaal aan het vak homeopathie zitten:  medisch, psychologisch, therapeutisch en natuurlijk homeopathisch. Daarmee krijg je een goed zicht op hoe het vak in elkaar zit wat er allemaal aan vaardigheden nodig zijn. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om bij ons te studeren.

Let op deze cursus wordt alleen fysiek in Zwolle gegeven, geen webinar.

Meer informatie en inschrijven

Open dag - Inloopochtend 29 juni

Datum : 29 juni 2024 - 10:00 -12:00 uur

Locatie : Dokterspad 2, 8025 AW, Zwolle

Op zaterdag 29 juni is er van 10.00 tot 12.00 uur een open dag/inloopochtend in Zwolle. 

Heb je de vorige open dag of de introductiecursus gemist of was je er wel maar heb je toch nog vragen? Dan ben je welkom op deze ochtend waarin we je dan alle antwoorden hopen te kunnen geven.

Meer informatie en inschrijven

Open dag - Inloopmiddag - 31 augustus - laatste open dag voor de start van het studiejaar

Datum : 31 augustus 2024 - 14:00 - 16:00

Locatie : Dokterspad 2 Zwole

We organiseren op zaterdag 31 augustus een inloopmiddag van 14.00 tot 16.00 uur in Zwolle. 

Het komt regelmatig voor dat iemand, genietend van een welverdiende vakantie of juist hard doorwerkend, in de zomer besluit homeopathie te willen gaan studeren. En dit dan graag zo snel als mogelijk. 
Of misschien ben je al langer aan het twijfelen over een nieuwe of andere opleiding en is het nu zover dat je er de ruimte voor hebt en een besluit hebt genomen?
Maar dat is jammer: alle open dagen zijn al geweest. En hoe maak je dan een keuze uit de verschillende opleidingen? En hoe weet je of onze opleiding bij jou past? Je wilt graag een indruk van de opleiding hebben, voordat je je inschrijft. Voor diegenen is deze middag bedoeld. 

Meer informatie en inschrijven

Up