Open dagen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Je kunt je voor de open dagen of de cursussen opgeven onderaan deze pagina.

Wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op woensdagen tussen 10.00 en 16.00 uur op (085-0150050). Op andere dagen kun je een boodschap achter laten, dan bellen we je terug. Of stuur ons een bericht via het  contactformulier.

Wil je weten hoe we met jouw privacy omgaan?

klik hier

Open dagen Zwolle

 

Open lesdag 8 mei 2020

Omdat nu het nog onduidelijk is (ivm Corona) of we fysiek een lesdag op 8 mei mogen verzorgen, hebben we besloten dat onze Basiscursus van 5 en 19 juni dit jaar, voor al diegenen die zich hebben of willen opgeven voor de Open Lesdag GRATIS toegankelijk te stellen. Dus schrijf je daarop in. Mocht je deze dagen niet kunnen neem dan contact met ons op om gezamenlijk te kijken naar een alternatief.

 

Tijd: 14.00 uur - 20.00 uur

De open lesdag van 8 mei is de beste manier om een goede indruk te krijgen van onze opleiding en hoe het is om bij ons te studeren. 
De middag begint, na een korte kennismaking, met een inleiding over het vak homeopathie en hoe onze opleiding, op basis van de praktijk van het vak, is georganiseerd. 
Daarna volgen er aantal minilessen, gegeven door diverse docenten, waarin we zoveel mogelijk een korte indruk geven van de meeste van de lessen die bij ons gegeven worden. Onder andere: wat is homeopathie? Wat is Materia Medica en wat is repertorisatie? Wat zijn de medische basiskennisvakken? Er wordt wat verteld over het vak therapeutische ontwikkeling en iets over de andere psychologie-vakken en de module voeding.
Natuurlijk is er ook alle ruimte om vragen te stellen en onze syllabi en boeken in te kijken.
En omdat deze open dag tijdens een gewone lesdag is, kun je in de pauzes kennis maken met onze andere studenten en met onze biologische catering.
Al met al een leuke, leerzame dag, waarin de sfeer geproefd kan worden, je goed kunt zien hoe onze opleiding in elkaar zit en je veel van onze docenten kunt ontmoeten.

Aanmelden vinden we heel erg prettig en kan via het  aanmeldingsformulier maar hoeft niet. Je bent van harte welkom! 

Inloopmiddag 29 augustus 2020

We organiseren op zaterdag 29 augustus een inloopmiddag van 14.00 tot 17.00 uur. 

Het komt regelmatig voor dat iemand, genietend van een welverdiende vakantie of juist hard doorwerkend, in de zomer besluit homeopathie te willen gaan studeren. En dit dan graag zo snel als mogelijk. 
Of misschien ben je al langer aan het twijfelen over een nieuwe of andere opleiding en is het nu zover dat je er de ruimte voor hebt en een besluit hebt genomen?
Maar dat is jammer: alle open dagen zijn al geweest. En hoe maak je dan een keuze uit de verschillende opleidingen? En hoe weet je of onze opleiding bij jou past? Je wilt graag een indruk van de opleiding hebben, voordat je je inschrijft. Voor diegenen is deze middag bedoeld. 

Onderdeel van de inloopmiddag is een kleine introductielezing over het vak en de opleiding. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen, het studiemateriaal in te kijken en kennis te maken met de docenten en enkele studenten. 

We geven op deze dag voorlichting over de beroepsopleiding én over de verkorte beroepopleiding

Aanmelden vinden we prettig en kan via het  aanmeldingsformulier maar hoeft niet. Je bent van harte welkom!

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen zijn in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle.

Hier vind je een routebeschrijving

Open dagen Amsterdam
In 2020 zijn er in Amsterdam geen open dagen. Voor instromen in Amsterdam vanaf lesjaar 3 kun je contact opnemen met het secretariaat.

Basiscursus homeopathie

Dit jaar 2020 is deze Basiscursus voor eenieder die interesse heeft GRATIS. Dit omdat de Open Lesdag niet is kunnen doorgaan. Al diegenen die zich daarvoor hadden aangemeld kunnen zich nu inschrijven voor deze Basiscursus. Mocht je deze beide dagen niet kunnen bel ons dan, dan kunnen we samen naar een voor jou passende oplossing zoeken.

 

Wil je weten hoe het is om homeopathie te studeren, twijfel je nog of de opleiding iets voor jou is? Of wil je meer weten van het vak maar niet gelijk een lange opleiding starten? Doe dan mee aan onze basiscursus homeopathie. Je komt meer te weten over homeopathie en wat het vak inhoudt. Ook kun je ervaren hoe het is om bij ons te studeren.

Lees verder

Eerste hulp met homeopathie

Wil je niet gelijk een beroepsopleiding volgen, maar wel leren hoe je zelf homeopathie bij eerste hulp situaties kunt toepassen?
Doe mee met onze Eerste Hulp met Homeopathie Cursus

Lees verder

Opgave formulier voor de open dagen en/of cursussen

Velden met een * zijn verplicht
Let op! wanneer u gebruik maakt van Internet Explorer of Edge als browser kunt u bij het verzenden van het formulier een foutmelding krijgen. Dat kan ook gebeuren wanneer u gebruik maakt van automatisch invullen van velden door de browser. Vernieuw het formulier en vul alles met de hand in a.u.b. of gebruik een andere browser.
Persoonlijke gegevens
Opgave