Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Je kunt je voor de open dagen of de cursussen opgeven onderaan deze pagina.

Wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op maandag tussen 10.00 en 16.00 uur op (085-0150050). Op andere dagen kun je een boodschap achter laten, dan bellen we je terug. Of stuur ons een bericht via het  contactformulier.

Wil je weten hoe we met jouw privacy omgaan?

klik hier

Open dagen Zwolle

Open lesdag 20 mei 2022

Vrijdag 21 mei is er vanaf 14.30 tot 20.30 uur een open lesdag met minicollege's. Zo kan je proeven aan het vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen. Zoals elke patiënt of cliënt uniek is in haar/zijn klacht of disbalans, zo is ook elke homeopaat uniek in het uitvoeren van het vak. We hebben een gemeleerd team met ieder zijn/haar eigen unieke kwaliteiten. 

Koffie en thee wordt voor gezorgd evenals een kop biologische-vegetarische soep in de grote pauze. Er is helaas verder geen catering aanwezig ivm de maatregelen.

Aanmelden stellen we zeer op prijs en kan via het  aanmeldingsformulier. Je bent van harte welkom! 

Inloopochtend 2 juli 2022

Op zaterdag 2 juli is er van 10.00 tot 12.00 uur een open dag/inloopochtend. 

Heb je de vorige open of de introductiecursus gemist of was je er wel maar heb je toch nog vragen? Dan ben je welkom op deze ochtend waarin we je dan alle antwoorden hopen te kunnen geven.

Onderdeel van de inloopochtend is een kleine introductielezing over het vak en de opleiding. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen, het studiemateriaal in te kijken en kennis te maken met de docenten en enkele studenten. 

We geven op deze dag voorlichting over de beroepsopleiding.

Aanmelden vinden we prettig en kan via het  aanmeldingsformulier maar hoeft niet. Je bent van harte welkom! (Zijn er nog coronaregels dan wordt aanmelden zeer op prijs gesteld.)

Inloopmiddag 27 augustus 2022

We organiseren op zatererdag 27 augusuts een inloopmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. 

Het komt regelmatig voor dat iemand, genietend van een welverdiende vakantie of juist hard doorwerkend, in de zomer besluit homeopathie te willen gaan studeren. En dit dan graag zo snel als mogelijk. 
Of misschien ben je al langer aan het twijfelen over een nieuwe of andere opleiding en is het nu zover dat je er de ruimte voor hebt en een besluit hebt genomen?
Maar dat is jammer: alle open dagen zijn al geweest. En hoe maak je dan een keuze uit de verschillende opleidingen? En hoe weet je of onze opleiding bij jou past? Je wilt graag een indruk van de opleiding hebben, voordat je je inschrijft. Voor diegenen is deze middag bedoeld. 

Onderdeel van de inloopmiddag is een kleine introductielezing over het vak en de opleiding. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen, het studiemateriaal in te kijken en kennis te maken met de docenten en enkele studenten. 

We geven op deze dag voorlichting over de beroepsopleiding.

Aanmelden vinden we prettig en kan via het  aanmeldingsformulier maar hoeft niet. Je bent van harte welkom! (Zijn er nog coronaregels dan wordt aanmelden zeer op prijs gesteld.)

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen zijn in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle.

Hier vind je een routebeschrijving

Basiscursus of introductiecursus homeopathie

Basiscursus of Introductiecursus homeopathie

Wil je weten hoe het is om homeopathie te studeren, twijfel je nog of de opleiding iets voor jou is? Of wil je meer weten van het vak maar niet gelijk een lange opleiding starten? Doe dan mee aan onze basiscursus/Introductiecursus homeopathie.

Aan de hand van een interessante patiëntencasus laten we je zien welke aspecten er allemaal aan het vak homeopathie zitten:  medisch, psygologische, therapeutisch en natuurlijk homeopathisch. Daarmee krijg je een goed zicht op hoe het vak in elkaar zit wat er allemaal aan verdigheden nodig zijn. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om bij ons te studeren. wil je meer weten? Klik op de knop hieronder (opent een aparte website in een nieuw venster).

Lees verder

Eerste hulp met homeopathie

Eerste hulp met homeopathie

Wil je niet gelijk een beroepsopleiding volgen, maar wel leren hoe je zelf homeopathie bij eerste hulp situaties kunt toepassen?
Doe mee met onze Eerste Hulp met Homeopathie Cursus. In 2 zaterdagen leren we je acute situaties  die niet levensbedreigend zijn maar wel om hulp vargen met homeopathische geneemiddelen te verlichten. wil je meer weten? Druk op de knop "lees verder" hioer onder (opent een nieuw aparte website in een nieuw venster).

Lees verder

Opgave formulier voor de open dagen en/of cursussen

Velden met een * zijn verplicht
Let op! wanneer u gebruik maakt van Internet Explorer of Edge als browser kunt u bij het verzenden van het formulier een foutmelding krijgen. Dat kan ook gebeuren wanneer u gebruik maakt van automatisch invullen van velden door de browser. Vernieuw het formulier en vul alles met de hand in a.u.b. of gebruik een andere browser.
Persoonlijke gegevens
Opgave