Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Open dagen en korte cursussen - Overzicht

Eerste hulp met homeopathie

Datum : Zaterdag 12 maart en 23 april 2022 - 10:00 - 17:00

Locatie : Dokterspad 2 Zwolle

Wil je niet gelijk een beroepsopleiding volgen, maar wel leren hoe je thuis zelf homeopathie bij eerste hulp situaties kunt toepassen?
Doe mee met onze Eerste Hulp met Homeopathie Cursus. In 2 zaterdagen leren we je acute situaties, die niet levensbedreigend zijn, maar wel om hulp vargen met homeopathische geneemiddelen te verlichten.

Meer informatie en inschrijven

Open lesdag

Datum : 20 mei 2022 - 14.30 - 20.30

Locatie : Dokterspad 2 Zwolle

Vrijdag 21 mei is er vanaf 14.30 tot 20.30 uur een open lesdag met minicollege's. Zo kan je proeven aan het vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen.

Meer informatie en inschrijven

Introductiecursus homeopathie

Datum : 10 juni en 17 juni 2022 (twee maal een vrijdag middag én avond vrijdag) - 14:30 - 21:30

Locatie : Dokterspad 2 Zwolle

Wil je weten hoe het is om homeopathie te studeren, twijfel je nog of de opleiding iets voor jou is? Of wil je meer weten van het vak maar niet gelijk een lange opleiding starten? Doe dan mee aan onze basiscursus/Introductiecursus homeopathie.

Aan de hand van een interessante patiëntencasus laten we je zien welke aspecten er allemaal aan het vak homeopathie zitten:  medisch, psygologische, therapeutisch en natuurlijk homeopathisch. Daarmee krijg je een goed zicht op hoe het vak in elkaar zit wat er allemaal aan verdigheden nodig zijn. Daarnaast kun je ervaren hoe het is om bij ons te studeren.

Meer informatie en inschrijven

Open dag - inloopochtend

Datum : 2 juli 2022 - 10:00 -12:00

Locatie : Dokterspad 2 Zwolle

Op zaterdag 2 juli is er van 10.00 tot 12.00 uur een open dag/inloopochtend. 

Heb je de vorige open of de introductiecursus gemist of was je er wel maar heb je toch nog vragen? Dan ben je welkom op deze ochtend waarin we je dan alle antwoorden hopen te kunnen geven

Meer informatie en inschrijven

Open dag - Inloopmiddag - laatste open dag voor de start van het studiejaar

Datum : 27 augustus 2022 - 14:00 - 16:00

Locatie : Dokterspad 2 Zwole

We organiseren op zatererdag 27 augustus een inloopmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. 

Het komt regelmatig voor dat iemand, genietend van een welverdiende vakantie of juist hard doorwerkend, in de zomer besluit homeopathie te willen gaan studeren. En dit dan graag zo snel als mogelijk. 
Of misschien ben je al langer aan het twijfelen over een nieuwe of andere opleiding en is het nu zover dat je er de ruimte voor hebt en een besluit hebt genomen?
Maar dat is jammer: alle open dagen zijn al geweest. En hoe maak je dan een keuze uit de verschillende opleidingen? En hoe weet je of onze opleiding bij jou past? Je wilt graag een indruk van de opleiding hebben, voordat je je inschrijft. Voor diegenen is deze middag bedoeld. 

Meer informatie en inschrijven

Meer weten?

Wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op maandag tussen 10.00 en 16.00 uur op (085-0150050). Op andere dagen kun je een boodschap achter laten, dan bellen we je terug. Of stuur ons een bericht via het  contactformulier.

Wil je weten hoe we met jouw privacy omgaan?

klik hier

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen en cursussen vinden plaats in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle, tenzij expliciet anders vermeld.

Hier vind je een routebeschrijving