Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Open dag - inloopochtend

Datum2 juli 2022
Tijd10:00 -12:00
LocatieDokterspad 2 Zwolle
Docentdiversen
KostenGratis
Accreditatie

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Op zaterdag 2 juli is er van 10.00 tot 12.00 uur een open dag/inloopochtend. 

Heb je de vorige open of de introductiecursus gemist of was je er wel maar heb je toch nog vragen? Dan ben je welkom op deze ochtend waarin we je dan alle antwoorden hopen te kunnen geven.

Onderdeel van de inloopochtend is een kleine introductielezing over het vak en de opleiding. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen, het studiemateriaal in te kijken en kennis te maken met de docenten en enkele studenten. 

We geven op deze dag voorlichting over de beroepsopleiding.

Aanmelden vinden we prettig en kan via het  aanmeldingsformulier maar hoeft niet. Je bent van harte welkom! (Zijn er nog coronaregels dan wordt aanmelden zeer op prijs gesteld.)

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen zijn in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle.

Hier vind je een routebeschrijving

Meer weten?

Wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op maandag tussen 10.00 en 16.00 uur op (085-0150050). Op andere dagen kun je een boodschap achter laten, dan bellen we je terug. Of stuur ons een bericht via het  contactformulier.

Wil je weten hoe we met jouw privacy omgaan?

klik hier

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen en cursussen vinden plaats in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle, tenzij expliciet anders vermeld.

Hier vind je een routebeschrijving