skip to content

Open dagen & cursussen

Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Opgeven

Het systeem hieronder werkt als een webwinkel.
Wanneer je de details van een opendag of cursus bekijkt staat  daar rechts een groene knop "Toevoegen" als je daar op klikt wordt die dag of dagen toegevoegd aan je winkelwagen. Als je alles toegevoegd hebt wat je interssant vind kun je "versturen" en krijg je de kans je gegevens in te vullen en zie je precies wat alles kost (staat ook al bij de detail omschrijving). Onderaan de pagina kun je terug naar dit overzicht of naar het vorige of volgende onderwerp.

Sinds de Corona periode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/of cursussen. Het doel is steeds om u in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is vermelden we dat expliciet. Anders is er alleen een mogelijkheid de cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kunt u aangeven, indien we dat aanbieden of u live of webinar wilt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Open dag - Inloopochtend 2 juli

Datum2 juli 2022
Tijd10:00 -12:00 uur
LocatieDokterspad 2, 8025 AW, Zwolle
Docentdiversen
KostenGratis
Accreditatie

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Op zaterdag 2 juli is er van 10.00 tot 12.00 uur een open dag/inloopochtend. 

Heb je de vorige open dag of de introductiecursus gemist of was je er wel maar heb je toch nog vragen? Dan ben je welkom op deze ochtend waarin we je dan alle antwoorden hopen te kunnen geven.

Onderdeel van de inloopochtend is een kleine introductielezing over het vak en de opleiding. Daarna heb je de gelegenheid om vragen te stellen, het studiemateriaal in te kijken en kennis te maken met de docenten en enkele studenten. 

We geven op deze dag voorlichting over de beroepsopleiding.

Aanmelden vinden we prettig en kan via het  aanmeldingsformulier maar hoeft niet. Je bent van harte welkom! (Zijn er nog coronaregels dan wordt aanmelden zeer op prijs gesteld.)

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen zijn in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle.

Hier vind je een routebeschrijving

Up