skip to content

Open dagen & cursussen

Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Opgeven

Het systeem hieronder werkt als een webwinkel.
Wanneer je de details van een opendag of cursus bekijkt staat  daar rechts een groene knop "Toevoegen" als je daar op klikt wordt die dag of dagen toegevoegd aan je winkelwagen. Als je alles toegevoegd hebt wat je interssant vindt, kun je "versturen" en krijg je de kans je gegevens in te vullen en zie je precies wat alles kost (staat ook al bij de detailomschrijving). Onderaan de pagina kun je terug naar dit overzicht, of naar het vorige of volgende onderwerp.

Sinds de Coronaperiode hebben we ervaring opgedaan met online nascholingen en/of cursussen. Het doel is steeds om je in levende lijve in Zwolle te ontvangen. Soms leveren we als extra service een livestream/webinar. Indien dat zo is, vermelden we dat expliciet. Als het er dus niet bij staat, is er alleen de mogelijkheid de cursus in Zwolle te volgen. Bij het inschrijfformulier kun je aangeven, indien we dat aanbieden, of je live of webinar wilt.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste daarvan op de hoogte.

Open lesdag 1 december

Vrijdag 1 december is er vanaf 14.00 tot 21.30 uur een open lesdag met minicollege's. Om 14u beginnen we met het voorstellen van docenten en elkaar. Daarna krijg je een korte introductie over de organisatie van de de studie en vervolgens krijg je een aantal korte lessen van diverse docenten in de verschillende vakken, alsof je al bij ons studeert.
Zo kan je proeven aan het vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen. Zoals elke patiënt, of cliënt uniek is in haar/zijn klacht of disbalans, zo is ook elke homeopaat uniek in het uitvoeren van het vak. We hebben een gemeleerd team met ieder zijn/haar eigen unieke kwaliteiten. 

Koffie en thee wordt voor gezorgd evenals een kop biologische-vegetarische soep in de grote pauze.

Aanmelden stellen we zeer op prijs en kan via de knop hieronder. Je bent van harte welkom! 

Datum1 december 2023
Tijd14.00-21.30u
LocatieDokterspad 2, Zwolle
Docentdiverse docenten
Kostengratis
Accreditatie

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer cursussen gemaakt.

Klik op 'Aanmelden' om op deze cursus in te schrijven.

Up