Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Open lesdag

Datum20 mei 2022
Tijd14.30 - 20.30
LocatieDokterspad 2 Zwolle
DocentDiversen docenten
KostenGratis
Accreditatie

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Vrijdag 21 mei is er vanaf 14.30 tot 20.30 uur een open lesdag met minicollege's.
Na een korte introductie over de organisatie van de de studie volgen een aantal korte lessen alsof je al bij ons studeerd.
Zo kan je proeven aan het vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen. Zoals elke patiënt of cliënt uniek is in haar/zijn klacht of disbalans, zo is ook elke homeopaat uniek in het uitvoeren van het vak. We hebben een gemeleerd team met ieder zijn/haar eigen unieke kwaliteiten. 

Koffie en thee wordt voor gezorgd evenals een kop biologische-vegetarische soep in de grote pauze.

Aanmelden stellen we zeer op prijs en kan via de knoip hieronder. Je bent van harte welkom! 

Meer weten?

Wil je graag meer informatie? Bel ons gerust op maandag tussen 10.00 en 16.00 uur op (085-0150050). Op andere dagen kun je een boodschap achter laten, dan bellen we je terug. Of stuur ons een bericht via het  contactformulier.

Wil je weten hoe we met jouw privacy omgaan?

klik hier

Hoe kom je bij ons?

Let op alle open dagen en cursussen vinden plaats in het gebouw van Landstede, Dokterspad 2, 8025 AW  Zwolle, tenzij expliciet anders vermeld.

Hier vind je een routebeschrijving