skip to content

Open dagen & cursussewn

Open dagen & korte cursussen

Elk jaar organiseren wij verschillende dagen en activiteiten waarbij je kennis kunt maken met onze opleiding en ons vak. Kijk voor meer informatie hieronder. Ben je gedurende het jaar geïnteresseerd of heb je een open dag gemist? Je kunt dan een afspraak maken om op één van onze lesdagen in Zwolle (vrijdag van 14.30 - 21.30 uur) een aantal lessen bij te wonen en/of om kennis te maken.

Opgeven

Het systeem hieronder werkt als een webwinkel.
Wanneer je de details van een opendag of cursus bekijkt staat  daar rechts een groene knop "Toevoegen" als daar op klikt wordt die dag of dagen toegevoegd aan je winkelwagen. Als je alles toegevoegd hebt wat je interssant vind kun je versturen en krijg je de kans je gegevens in te vullen en zie je precies wat alles kost (staat ook al bij de detail omschrijving). Onderaan de pagina kun je terug naar dit overzicht of naar het vorige of volgende onderwerp.

Open lesdag

Datum20 mei 2022
Tijd14.30 - 20.30
LocatieDokterspad 2 Zwolle
DocentDiversen docenten
KostenGratis
Accreditatie

Uw heeft nog geen keuze voor één of meer nascholingen gemaakt.

Klik op 'Toevoegen' om op deze nascholing in te schrijven.

Vrijdag 21 mei is er vanaf 14.30 tot 20.30 uur een open lesdag met minicollege's.
Na een korte introductie over de organisatie van de de studie volgen een aantal korte lessen alsof je al bij ons studeerd.
Zo kan je proeven aan het vak, aan de docenten, de sfeer en hoe wij als team ons beroep uitdragen. Zoals elke patiënt of cliënt uniek is in haar/zijn klacht of disbalans, zo is ook elke homeopaat uniek in het uitvoeren van het vak. We hebben een gemeleerd team met ieder zijn/haar eigen unieke kwaliteiten. 

Koffie en thee wordt voor gezorgd evenals een kop biologische-vegetarische soep in de grote pauze.

Aanmelden stellen we zeer op prijs en kan via de knoip hieronder. Je bent van harte welkom! 

Up