Routebeschrijvingen

Zo vind je ons.

Route Zwolle

Ons adres is: Dokterspad 2, 8025 AW Zwolle (MBO Landstede)

Met de auto:

Vanuit het noorden:

Neem op de A28 de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan de afrit sla je linksaf. Rijd onder de snelweg door de Ceintuurbaan op. Zie verder onder 'In Zwolle 1'.

Vanuit Kampen en de polders:

Vanuit Almere en Lelystad is het het gemakkelijkst om eerst naar de A28 te rijden en dan de beschrijving vanuit het zuiden te volgen. Vanuit Kampen, Dronten en Emmeloord kun je het beste de N50 nemen. Die sluit aan op de A28. Volg vanaf daar de beschrijving 'Vanuit het zuiden en de Randstad'.

Vanuit het zuiden en de Randstad:

Neem op de A28 de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan de afrit sla je rechtsaf de Ceintuurbaan op. Zie verder onder 'In Zwolle 1'.

In Zwolle 1:

Volg de Ceintuurbaan tot je aan je linkerhand het nieuwe ISALA-ziekenhuis ziet verschijnen (organische of 'antoposofische' architectuur, net als het ING-gebouw in Amsterdam of het gebouw van de Gasunie in Groningen). Dat is bij de vierde verkeerslichten vanaf de snelweg, vlak na het voetbalstadion. Let op: houd je aan de aangeven snelheid! Veel controles en flitscamera's hier.
Sla hier linksaf de Dokter van Heesweg in. Sorteer voor op rechtdoor (dus niet linksaf de Dr. Stolteweg inslaan!). Neem vervolgens de tweede weg links. Dit is het Dokterspad. Parkeren kan links op het parkeerterrein, dus tegenover het schoolgebouw. Neem de grote gele hoofdingang van het gebouw aan je rechterzijde om ons te bereiken. 

Vanuit het oosten over de provinciale weg:

Vanuit Almelo/Enschede:

Zorg je dat je op de N35 komt richting Heino en Raalte. Volg deze weg tot in Zwolle waar deze weg de Ceintuurbaan heet. Zie verder onder 'in Zwolle 2'.

Vanuit de richting Deventer:

Zorg dat je op de N337 komt (die loopt van Deventer langs de IJssel naar Zwolle langs Wijhe, Olst en Windesheim). Zodra je Zwolle inrijdt, sla je rechtsaf de Oldeneeallee op. Volg deze tot aan het einde en sla dan linksaf de N35/Ceintuurbaan op. Zie verder onder 'In Zwolle 2'.

In Zwolle 2:

Rijd over de Ceintuurbaan onder de spoortunnel door en sla bij de derde verkeerslichten rechtsaf de Dokter van Heesweg in, dit is richting Isala-ziekenhuis. Daar sorteer je voor op rechtdoor (sla dus niet linksaf de Dr. Stolteweg in!). Neem de tweede weg links: het Dokterspad. Parkeren kan links op het parkeerterrein tegenover het schoolgebouw. Neem de grote gele hoofdingang bij het gebouw aan je rechterzijde om ons te bereiken.

Grotere kaart weergeven

Met het openbaar vervoer:

Zwolle heeft maar één station. Neem voor het station een bus naar het Isala ziekenhuis. De busrit duurt ongeveer 15 minuten. Je kunt de volgende bussen nemen:

 • Stadsbus
  • Bus 1 Station - Oosterenk
 • Synthus - streekbus
  • Bus 40 richting Meppel
  • Bus 70 richting Steenwijk
  • Bus 166 richting Raalte
  • Bus 167 richting Ommen

Je kunt ook een OV-fiets huren op het station. Het is ongeveer 10 minuten fietsen (iets meer dan 3 kilometer).
Of als je van een stevige wandeling houdt ..... het is ± 40 minuten lopen. Hieronder vind je een kaart met de snelste route.


Grotere kaart weergeven