skip to content

Proefcliënt

Proefcliënten

Proefcliënt zijn in onze praktijklessen, is een bijzondere en leuke manier om met het vak homeopathie en onze opleiding kennis te maken. Onze studenten moeten, om te kunnen afstuderen, minimaal 12 personen tijdens drie consulten behandelen. Minimaal één daarvan moet men op de Academie voor een camera doen. Indien jij bereid bent je verhaal voor de camera te doen met één van onze Khio's (Klassiek homeopaat in opleiding), krijg je maximaal drie consulten van ons cadeau.
Eén van onze Khio's uit de praktijkfase (= laatste jaar van de opleiding), voert met jou op de Academie het gesprek in een aparte kamer en de rest van de klas kijkt mee in hun leslokaal via een gesloten videosysteem. De Khio en de klas werken het consult vervolgens uit en in de volgende les (na één of twee weken, afhankelijk van het rooster) wordt gezamenlijk een middelvoorschrift bepaald en opgestuurd. Een betere anamnese kun je als cliënt niet krijgen. Onze ervaren en erkende homeopaten/docenten/supervisoren begeleiden het hele traject en zijn dan ook eindverantwoordelijk voor het consult.

Als je liever niet voor de camera wilt verschijnen, zijn er nog twee andere mogelijkheden:

1 Zoals hierboven al geschreven, de Khio moet om af te studeren minimaal 12 cliënten tijdens 3 consulten behandelen. Een daarvan op de Academie voor de camera, maar daarnaast nog minimaal 11 in zijn/haar eigen praktijk, of de praktijk van de supervisor. Ook die worden door een van onze erkende homeopaten/docenten/supervisoren begeleid en deze heeft ook daarvoor de eindverantwoording. Er wordt een middelvoorschrift bepaald en opgestuurd. Wij kijken dan wie er van onze Khio's bij u in de buurt woonachtig is en brengen u met hem/haar in contact. U krijgt hiervoor een nota met een gereduceerd tarief.

2 Een student die in het laatste jaar van de theoriefase zit (de theoriefase beslaat de eerste vier jaar van de opleiding) kan in de klas een consult bij jou afnemen. Dit is leuk en ook leerzaam om mee te maken. Er volgt dan géén middelvoorschrift. Het is enkel en alleen een oefensituatie voor de student in het afnemen van een consult. En voor jou om te ervaren hoe een homeopatisch consult nu gaat.

Lijkt dit je wat? Geef je dan op via het onderstaande formulier. Wij nemen dan contact met je op en je krijgt uitgebreide informatie van ons toegestuurd. Mocht je je na het lezen van die informatie toch bedenken, dan ben je natuurlijk vrij om je alsnog terug te trekken. Proefpatiënt zijn kan in alleen nog Zwolle. Voorheen deden we dit ook in Amsterdam maar dat kan helaas niet meer.

Velen gingen je voor met als resultaat een betere gezondheid. Dit is jouw kans om ervaring op te doen met homeopathie!

email address:
Homepage:
URL:
Comment:


Aanhef*:


*:
*:
*:
*:
Ik wil mij opgeven als:*:


:
Verification code (SPAM protection)*:
Up